FiraJul.nu är Sveriges mest omfattande webbplats om julen.

Här finns allt för julen: julens traditioner, recept, pyssel, reportage, julens trender och Sveriges största samling av julmarknader.

Tanken på en webbplats om julen föddes inför julen 2004. Då började arbetet med att bygga upp en webbplats och samla information till den. Sedan starten har vi bytt utseende några gånger men tror att vi har hittat en bra form inför julen 2009, och det är i sin nya kostym som du ser webbplatsen idag.

FiraJul.nu drivs av Agnes Hedberg, som också driver mediabyrån Wera Media i Linköping. Tillsammans med frilansare och andra intresserade fylls webbplatsen på med ny information hela tiden. Vi har genom åren haft över 500.000 besökare och får ständigt brev om hur uppskattat innehållet hos oss är.

Vill du veta mer, inleda ett samarbete eller saknar någon information? Kontakta oss!

Om FiraJul.nu
fredag 16 november 2018
  • Öka texttorlek
  • Återställ textstorlek
  • Minska textstorlek
     Startsida Mat och dryck
PDF Skriv ut Skicka sidan

Julens mat och dryck

Här hittar du julens alla recept!

Har du ett recept som du tycker bör finnas hos oss? Skicka gärna in det här.

Julmat
Över 170 recept på allt från julskinka, griljering för julskinka, glöggkokta revbensspjäll, kalvsylta, Janssons frestelse till gravad lax, julsenap, rödkål och sill.

Julbak
Nästan 100 recept över julens goda bakverk, allt från smakrika pepparkaksmuffins, saffranskringlor, lussebullar och ostkaka till After Eight-tårta, klenäter, mängder av småkakor och mycket annat.

Julgodis
Med över 70 recept på julgodis kan julen bara inte bli tråkig. Här hittar du allt från knäck och kola, Rocky Road fudge och Baileystryffel till kanderade mandlar, jordnötschoklad och teaterkonfekt.

Juldryck
Julens drycker är inte bara julmust och kaffe. Hos oss hittar du nästan 30 recept på goda drycker, varma som kalla, för härliga vinterdagar och kvällar.